popović
Ženska rukometna reprezentacija Bjelorusije nije bezazlena, saopštila je selektorka Bojana Popović.

Naša rukometna reprezentacija danas je započela pripreme za mečeve sa Bjelorusijom, u baražu za Svjetsko prvenstvo – 16. i 20. aprila.

Popović se, nakon potpisivanja ugovora sa Rukometnim savezom i predsjednikom Petrom Kapisodom, zahvalila na ukazanom povjerenju, navodeći da osjeća veliku čast i zadovoljstvo.

“Očekuje nas dvomeč protiv reprezentacije koja nije bezazlena, naročito poslije svih stvari koje su se dešavale – mislim na kvalifikacije, zatim Ligu šampiona, gdje je došlo do pražnjenja”, rekla je selektorka.

Prema njenim riječima za oba meča važan je pristup, navodeći da vjeruje da će kroz te dvije utakmice reprezentacija graditi ono što joj je potrebno za naredan period i Olimpijeske igre.

“Kvalitet je tu, jači smo za Jelenu Despotović i Tanju Brnović, koja je još rovita, a vidjećemo tek koliko će moći. Nadamo se da će polako dizati formu, kao i Despotović, a svi znamo da, nakon preležane korone, nije lako igrati. Sigurna sam da će sve djevojke željeti da pruže najbolje što imaju i dobrom energijom dočekamo ljeto i pripreme za OI”, rekla je Popović.

Ona je naglasila da je fokus na dvije predstojeće utakmice.

“Bjelorusija je daleko od našeg nivoa, ali danas svi igraju rukomet i nikoga ne smijemo potcijeniti. Fokus je samo na Bjelorusiju”, rekla je Popović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име