Popović
Imenovanje za selektora doživljavam kao veliku čast, ali i obavezu, na čemu dugujem zahvalnost Upravnom odboru Saveza koji mu je ukazao povjerenje, saopštila je Bojana Popović u izjavi za zvanični sajt RSCG.

Popović je zahvalila Upravi saveza na ukazanom povjerenju i napomenula da je to san svakog trenera.

“Imenovanje za selektora doživljavam kao veliku čast, ali i obavezu, na čemu dugujem zahvalnost Upravnom odboru Saveza koji mu je ukazao povjerenje.

Nastojaću da ga opravdam, svjesna značaja funkcije koju će obavljati i koja predstavlja ostvarenja sna za svakog trenera. Tokom dva takmičenja na kojima sam bila dio stručnog štaba, ali i kroz rad u Budućnosti, imala sam priliku da se upoznam sa svim reprezentativkama, a vjerujem da će to iskustvo biti dragocjeno pred izazove koji nas očekuju u narednom periodu.

Olimpijske igre su svakako najvažnije takmičenje u ovoj godini, ali prije toga imamo baraž protiv Bjelorusije, u kojem želimo da opravdamo ulogu favorita i izborimo plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji. Radujem se radu sa nacionalnim timom, pred nama je veliki posao, ali vjerujem da imamo i znanja i kvaliteta da odgovorimo na najbolji način, uz posvećen rad igračica, stručnog štaba, kao i Saveza, kao što je uvijek bio slučaj do sada, jer nas je upravo takav pristup doveo i do izborene vize za Tokio”, kazala je Popović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име