Rukometašice sa navijačima proslavile bronzanu medalju

0
63
Rukometasice
Rukometašice Crne Gore proslavile su večeras sa navijačima bronzanu medalju osvojenu na Evropksom prvenstvu.

Navijačima koji su bili ključan faktor na putu ka medalji obratio se predsjednik RSCG Petar Kapisoda, selektorka Bojana Popović, kapitenka Jovanka Radičević, Milena Knežević i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Predsjednik RSCG Petar Kapisoda poručio je da Crna Gora treba da se raduje što ima ovakve djevojke, ali i momke, koji “zaslužuju veliki aplauz”.

“Imam jednu poruku – mi rezervnu državu nemamo, kao ni zastavu, ni grb, ni himnu. Mogu da vam obećam, u ime svih djevojaka i momaka, da ćemo i dalje ginuti za svaku loptu i da ćemo pjevati himnu da nas cijela Evropa čuje. Obećavam da ćemo se uskoro ovdje vidjeti istim povodom. Neka nam je vječna Crna Gora”, kazao je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Kapisoda.

Rukomet

Kapitenka reprezentacije Crne Gora Jovanka Radičević kazala je da joj je puno srce.

“Vjerujem da ste svjesni da je ova medalja koliko naša, toliko i vaša. Bez vas ne bi ostvarili ovaj uspjeh. Posebno bih se zahvalila svojoj porodici, svojim ‘lavicama’, sa kojima sam ispisala istoriju, hvala RSCG, kao i svim mojim trenerima sa kojima sam ispisala najljepše stranice sporta. Vama, familijo, hvala što se moj posljednji ples preko Podgorice, Skoplja i Ljubljane se završio sa bronzom koja sija zlatnim sjajem”, kazala je Radičević.

Rukometašica Milena Raičević poručila je da za “Crnu Goru ima ko da se bori”.

“Crna Goro, budi ponosna jer za tebe ima ko da se bori. I borićemo se dok postojimo jer je volimo, najviše na svijetu”, kazala je Raičević.

Rukomet

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име