Rukometašice
Izvor: Instagram
Rukometašice Srbije otputovale su u Liruju gdje će započeti nastup na Svjetskom prvenstvu koje je na programu od 01. do 19. decembra 2021. godine.

Rukometašice Srbije će igrati u grupi B i to sa reprezentacijama Rusije (07. decembar), Kameruna (05. decembar) i Poljske (03. decembar).

– Imali smo nedelju i po dana prilično teških priprema, prije svega zato što je dosta mladih djevojka priključeno ekipi. Prvi put se susrećemo sa ovakvim sistemom. Mislim da smo dobro radile, da su se sve djevojke dobro uklopile, kako na terenu, tako i van terena i što se toga tiče neće biti problema. Prvi put nastupamo u ovakvom sasatavu, nadam se da možemo da budemo jedno veliko iznenađenje na ovom prvenstvu i naravno, nadamo se dobrim rezultatima, izjavila je Agbaba.

– Nadam se da ćemo dati sve od sebe i da ćemo sve ono što smo radili na treninzima prenijeti na utakmicu. Znamo da je prva utakmica na takmičenju najteža. Mislim da će sve biti okej, ja vjerujem u ove djevojke, vjerujem u tim.

Jovana Jovović se takođe nada velikom uspjehu.

Prvenstveno protiv Poljske koja nam je veoma bitna utakmica koja će dosta pokazati gdje smo u ovom trenutku. Meni je ovo treće takmičenje sa seniorskom generacijom, nadam se da ćemo ostvariti pozitivniji rezultat i utisak nego sa prethodnih takmičenja. Mislim da u ekipi vlada jedna zrela atmosfera. Imamo dosta mladih igrača, ali i malo iskusnijih, ali mislim da bi sve to trebalo da bude dobro. Ako ne sad, onda u naredne dve, tri godine, izjavila je Jovović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име