Rukometašice Srbije
Izvor: Facebook

Rukometašice Srbije bijesne nakon dva ubjedljiva poraza.

I pored optimističnih najava pred odlazak u Đer na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, srpske rukometašice su ponovo razočarale, ubjedljivim porazima od Rusije i Mađarske, pa će igre u Tokiju morati gledati samo ispred malih ekrana.

Međutim, iako su rukometašice najavljivale istorijski uspjeh, sada su promijenile ploču, pa govore o velikom nezadovoljstvu onim što se dešava u i oko srpske reprezentacije.

Sinoć je pred kamere RTS-a, kritički raspoložena, izašla bivša rukometašica Budućnosti, Dragana Cvijić i progovorila na ovu temu.

“Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se mijenja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama. Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene sjutra neko otići na Olimpijske igre. Na djevojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Situacija je bila takva da je moralo nešto hitno da se mijenja. Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga , ali kada nemate podršku onda je teško…”, istakla je Cvijić.

Postavlja se pitanje ko treba da ode, šta treba da se promijeni…

“Znaju oni dobro šta treba da se mijenja, bili su sedam dana s nama. Ne želim da pričam, ali vjerovanto je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri”, zaključila je Cvijić.

14 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име