Uroš Bregar
Izvor: Facebook

Žensku rukometnu reprezentaciju Srbije okupio je Uroš Bregar.

Uoči baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo u Španiji, novi selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, okupio je svoje igračice u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Rukometašice Srbije će u baražu prvo ići na gostovanje Slovačkoj 17. aprila, dok će se revanš meč igrati četiri dana kasnije u Beogradu.

“Puno igračica već znam i sa te strane mi je lakše sa nekima sam već radio. Prvi trening dočekujem sa velikim optimizmom. Vjerujem da zajedno možemo da uradimo dobar posao i postignemo veliku stvar. Okosnica reprezentacije jesu starije igračice, u narednom periodu ćemo se truditi da reprezentaciji pridružimo neke mlade snage, koje će u budućnosti biti nosioci igre” – rekao je Uroš Bregar za sajt Saveza.

On je takođe istakao i važnost dvomeča protiv Slovačke selekcije.

“Najvažnija stvar je da dobro složimo odbranu, da smo jaki u odbrani, tako da ćemo na treninzima akcenat staviti na detalje odbrane. To mora da bude na visokom nivou, jer odatle sve kreće, da se dobro spremimo kako bismo se kvalifikovali na Svjetsko prvenstvo” – poručuje Slovenački stručnjak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име