Titula
Entoni Dzosua
Meč između britanskog boksera Entonija Džošue i Kubrata Puleva iz Bugarske kojim bi se odlučio svjetski šampion u teškoj kategoriji odložen je zbog pandemije korona virusa. Meč je trebao biti održan na stadionu Totenhema u subotu, 20. juna. A titula je u vlasništvu Džošue.

Džošua je trebao da brani IBF, WBA, WBO i IBO titule, a njegov poslednji meč bio je u decembru, tada je povratio titule, a u protivničkom uglu se nalazio Endi Ruiz junior. A 38-godišnji Pulev još 2017. godine trebalo je da bude izazivač Britancu, ali se tada povukao zbog povrede ramena.

Iz “Matchroom Boxing” Džošuine agencije, saopštili su da još uvijek nemaju tačan datum kada će se meč održati, ali da se radi na tome. Takođe su saopštili da nije isključeno da lokacija ostane nepromijenjena.

Međutim, postoji i potencijalni problem oko mjesta održavanja. Premijer liga je takođe odložena, a u julu bi Totenhem vjerovatno morao da se vrati na svoj stadion. A iz Britanskog odbora za boksersku kontrolu saopšteno je da su produžili zabranu bokserskih događaja barem do maja.

9 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име