U sklopu kompleksa SC Morača završena rekonstrukcija otvorenog terena za odbojku.

6
103
Odbojkaški savez Crne Gore u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica završio je rekonstrukciju otvorenog terena za odbojku u sklopu kompleksa SC Morača.

Teren, čije će besplatno korišćenje biti na raspolaganju odbojkaškim klubovima iz Podgorice, svečano su otvorili Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice. 

Tom prilikom, predsjednik Pajković uručio je gradonačelniku Podgorice i bivšem odbojkašu Vukoviću dres reprezentacije Crne Gore.

“Rekonstrukcijom terena za odbojku, na kom su ponikli mnogi naši reprezentativci, uspjeli smo da na još jedan način pomognemo odbojkaškim klubovima iz Podgorice, koji će ove terene koristiti besplatno za rad sa djecom. Nakon terena u Budvi koji smo takođe opremili prije dvadesetak dana, sada smo uspjeli da uz pomoć Glavnog grada realizujemo i ovaj projekat, a nadamo se uskoro da ćemo opremiti sličan teren i u Baru”, izjavio je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Na otvaranju u sklopu SC Morača je odigrana i revijalna utakmica između ekipe OSCG za koju su igrali Cvetko Pajković, Igor Vušurović, Srđan Popović, Vladimir Racković, Zoran Vukčević, Predrag Đonović, Branko Kljaić, Dragan Baćo Drobnjak (trener) i ekipe Glavnog grada za koju su nastupili Ivan Vuković, Ivan Rašović, Ivan Bošković, Mladen Brnović, Slobodan Kovačević, Matija Vuković i Ivan Joksimović (trener).

https://www.instagram.com/p/CDD4EQDJNcl/?igshid=zjcv9mqlqpat

6 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име