UFC se ipak (ne) vraća na staro!

3
83
Sve ljubitelje UFC-a prije par dana su preplavili uzbuđenje i radost, ali stiže veliko razočarenje za sve. Predsjednik UFC-a, Dejna Vajt u proteklih par dana je saopštio da sve čini kako bi se 18. aprila održao meč. Meč je trebao biti održan na njegovom privatnom ostrvu. Sve je bilo spremno i osmišljeno, ali ipak previše lijepo da bi bilo istinito.


Sada, nakon velikog truda i dosta uloženog napora i vremena, Vajtova ideja o spektaklu na ostrvu morala je da bude otkazana. Naveli su kako je veliku ulogu u otkazivanju MMA borbi imao i Gevin Njusom, guverner Kalifornije, koji podržava sve mjere društvenog distanciranja. A svi dobro znamo da UFC sam po sebi zahtijeva veoma blizak kontakt između boraca.


,,Zaista smo se borili non-stop da se ovaj događaj održi. Niko ne želi da se sport vrati na televiziju više nego mi i dali smo sve od sebe kako bismo organizovali UFC 249. Nažalost, nismo uspjeli.” – izjavio je Dejna Vajt.

Za sada nema nikakvih informacija o novim datumima. Nažalost izgleda da će ovaj kao i ostali sportovi morati da sačeka sa svojim nastupima.

Prisjetimo se da su borci u zakazanom meču trebali biti Toni Ferguson i Džastin Gaetje.

3 KOMENTARI

  1. Realno nije ni trebao da se održi , pitanje je koliko su spremni bili ti borci u ovom trenutku , a drugo dal može sve da se bezbjedno izvede

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име