Vaterpolo
Ostalo je da FINA(Svjetska plivačka federacija) potvrdi ono što je VPS Holandije predložio: da će se olimpijski kvalifikacioni vaterpolo turnir održati u februaru naredne godine u Roterdamu.

Crnogorski vaterpolo reprezentativci Bogdan Đurđić, Uroš Čučković i član stručnog štaba ,,ajkula“ Miloš Šćepanović, počeće sredinom naredne sedmice da treniraju sa Marsejom.

“Krećemo sa zajedničkim radom u bazenu. Dva mjeseca smo bili bez zajedničkih aktivnosti, a ovo što smo kod kuće trenirali i što nam je bilo dozvoljeno da trčimo, nije bilo ništa specijalno. Malo i premalo za nešto više. Suvi treninzi vodu ne mogu da zamijene. Mislim da ćemo do kraja juna raditi zajedno, zatim nas čeka pauza od mjesec pred novu sezonu. Moramo se vratiti u formu”, istakao je Đurđić.

Đurđić je jako zadovoljan Marsejem i kaže da je Marsej jedan od najboljih klubova u Evropi.

“Marsej je, inače, bio kvalitetan klub, ali ide ka tome da bude među pet ili dest najboljih u Evropi. Nadam se da ćemo od naredne sezone napraviti korak više i izboriti plasman na F8 Lige šampiona. Očekuje nas zanimljiva sezona, a nadamo se da će i sve ovo što prije da prođe”

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu odloženo je za godinu nakon Olimpijskih igara.

27 KOMENTARI

  1. Marsej ima dobru i jaku ekipu… vjerujem da ce se u kratkom vremenskom periodu vratiti u staru formu… sve najbolje momci

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име