Aleksandar Ivović
Izvor: Vaterpolo Savez Crne Gore
Vaterpolo reporezentacija Crne Gore savladala je reprezentaciju Brazila, a oglasio se i Aleksandar Ivović.

,,Kao što smo i očekivali. Dvije lagane pobjede, možda malo lakše nego što smo i mislili. Najbitnije je bilo da pobijedimo te dvije utakmice i da kroz njih steknemo samopouzdanje, osjetimo bazen, naviknemo se na ambijent. Probali smo neke taktičke zamisli koje smo trenirali poslednja dva mjeseca. Mi se faktički spremamo od kad je krenula korona, znači negdje od maja je ova ekipa na okupu. Probali smo te neke varijacije u odbrani, mada protiv ovakvih protivnika, u nekim djelovima utakmice to je možda i nemoguće zato što ne formiraju napad kakav formiraju mnogo jače ekipe od njih.” rekao je Aleksandar Ivović.

Ivović je prokomentarisao i sjutrašnjeg protivnika, Grčku.

,,Poslednji meč u Debrecinu, u finalu tog kvalifikacionog turnira za Svjetsku ligu smo izgubili. U kakvoj god da je formi jako je teško igrati protiv te ekipe. Veoma su organizovani, a njihovi igrači godinama unazad igraju za Olimpijakos i to im možda olakšava u tim odlučujućim utakmicama.” rekao je Aleksandar Ivović.

Ivović smatra da je Grču teško kazniti zbog njihove strpljene igre. Smatra da su vaterpolisti Crne Gore plivački spremniji i da mogu ići na umor protivnika a potom na grešku istog.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име