Đuro Radović – Držaćemo se kao jedan. Olimpijske igre su prioritet.

1
53
Instagram: Đuro Radović
Instagram: Đuro Radović
Jadran Carine su već u treningu, pripremaju se za nove pobjede i ciljeve. Vaterpolo reprezentativac, Đuro Radović očekuje mnogo od svoje ekipe.

“Lijepo nam ide, u četvrtoj smo sedmici treninga, polako ulazimo u čak dobru formu, ali nemamo utakmica, sve je odloženo i ne znam šta će biti. Radili smo do skoro sa Radničkim iz Kragujevca, taj period nam je dobrodošao i koristio. Biće poteškoća, ali kada sve saberemo, turnire Lige šampiona, domaća takmičenja, možda i dođemo do željenog nivoa i broja utakmica. Dobro je barem to što igramo Ligu šampiona”, rekao je ljevoruki Đuro Radović.

Novljani u novu priču ulaze bez nekoliko igrača čiji se odlazak teško može nadomjestiti. Uprava, zbog ukupne, teške situacije, nije uspjela da angažuje pojačanja, što, naravno, ne znači da će Novljani igrati sporednu ulogu u eliti.

“Biće teško. Nekoliko igrača, trojica iz prve sedmorke, otišla su. Priključeno je sedam-osam mlađih – 2003. i 2004. godište, koji će raditi sve ono što smo i mi radili prije nekoliko godina. Vidi se da su talentovani, ali trebaće još dosta da se radi sa njima kako bi ušli u priču oko prvog tima. Sa druge strane, sedam do devet igrača moraće da nosi sve utakmice, a to nije lako. Ovu sezonu ćemo tako, pa možda bude bolje u sljedećoj.”

“Nećemo da se žalimo, svi ćemo da radimo, da grizemo i izvučemo najbolje iz svega ovoga. Dugo smo u ovoj priči, sanjali smo medalju, osvojili je i siguran sam da ćemo nastaviti istim putem. Držaćemo se kao jedan. Olimpijske igre su prioritet” – zaključio je Đuro Radović.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име