GOJKOVIĆ NAKON POBJEDE ZA MERIDIAN SPORT: Francuzi se nisu predavali, zadovljan sam pristupom igrača

0
8
Gojković
Foto: Meridian
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Francusku u novoj probjeri na Škveru rezultatom 12:8, a selektor Vladimir Gojković iznio je utiske nakon utakmice za naš portal.

Krenula je odlično utakmica za Crnu Goru na Škveru, pa je nakon prve četvrtine rezultat na semaforu bio 4:1. Uslijedilo je opuštanje u nastavku gdje su Francuzi nakon dva brza gola došli na gol zaostatka (4:3).

“Počeli smo dobro prvu četvrtinu uz dobru realizaciju. Par neiskorišćenih prilika u drugoj četvrtini i dvije individualne greške u odbrani su vratile protivnika u utakmicu ali kasnije smo popravili realizaciju i mogu biti zadovoljan prije svega pristupom mojih igrača”, rekao je Gojković nakon utakmice za Meridian sport.

Trgla se Crna Gora u nastavku pa serijom 6:1 stiže do najveće prednosti na utakmici. Nakon tri četvrtine na semaforu je pisao rezultat 10:4.

Do kraja su Francuzi uspjeli samo da smanje rezultat na 12:8.

“Vidjeli smo jako plivanje sa obje strane, gdje se Francuzi nisu predavali do kraja utakmice. Kada se sve sabere možemo biti zadovoljni pobjedom. Ima igrača koji nisu bili u sastavu pa ćemo i to zarotirati u naredne dvije utakmice”, zakljkučio je Gojković za naš portal.

Crnu Goru čekaju još dvije provjere na Škveru protiv Hrvatske 29. juna i Francuskom dan kasnije.

Posljednju fazu priprema Crna Gora će odraditi u japanskom gradu Kašivazaki, a početak Svjetskog prvenstva u Fukuoki zakazan je za 17. jun.

Pročitajte i ovo:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име