Gojković
Foto: REUTERS via Guliver image
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković saopštio je na kojih 14 igrača će računati u duelu sa Mađarskom na startu Svjetske lige.

Ajkule će svoj prvi meč u 2022. godini odigrati 18. januara na gostovanju Mađarskoj.

Već nekoliko dana vaterpolo reprezentacija trenira a na startu priprema, Gojković je objavio širi spisak za Svjetsko prvenstvo koje će biti održano u maju.

Za meč sa Mađarskom, Gojković računa na:

Dejan Lazović, Marko Mršić, Uroš Vučurović, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Danilo Radović, Aleksa Ukropina, Miroslav Perković, Vladan Spaić, Dušan Matković, Vasilije Radović, Petar Tešanović i Jovan Vujović.

Gojkoviću će, u stručnom štabu, pomagati treneri Miodrag Matković i Milan Ćirović.

“Nijesmo mogli da računamo na sve igrače, ali moramo biti zadovolji da su svi koji su bili na pripremama u mogućnosti da putuju. Vodimo 14 igrača, jednog više zbog ove situacije, ukoliko neko ne bude mogao da igra. Nadam se da ću ih imati sve na raspolaganju”, rekao je Gojković.

On je kazao da je veliki izazov igrati protiv Mađarske na njihovom terenu sa mladim igračima.

“Počinje novi ciklus, nova je ekipa. Ima jedan dio igrača koji su dugo u procesu i koji bi trebali da nose igru. Svakako, veliki je izazov jer igramo protiv Mađarske na njihovom terenu. Vjerujem da će mladi igrači prije svega pokazati veliku želju za dokazivanjem i borbu za mjesto u timu za neke buduće izazove”, rekao je selektor.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име