mandić
Nakon šest godina srpski vaterpolista Dušan Mandić donio je odluku da napusti italijanski klub.

Mandić je sa svojim Pro Rekom na vrh Evrope, a dobio je i individualno priznanje za svoje zalaganje, proglašen je za MVP-a turnira.

Postali smo šampioni Evrope! Nakon 6 godina provedenih u Reku, želim da vas obavijestim da napuštam klub. Dao sam sve od sebe da se na najljepši način oprostim. Hvala ekipi, mojim saigračima bivšim i sadašnjim, hvala vam što smo se u najtežim momentima držali zajedno i pokazali da timskom igrom možemo mnogo, možemo sve! Hvala vlasniku kluba, gospodinu Volpiju što sve ove godine podržava vaterpolo i pokazuje svoju ljubav prema tom sportu. Hvala i predsjedniku kluba, Felugu. Ogromna zahvalnosti pripada treneru Gabiju Hernandezu, koji je vjerovao u mene od prvog trenutka i iskoristio moj igrački potencijal na pravi način”, napisao je vaterpolista na svom Instagram profilu

Mandić je najavio da će dalje nastaviti u Srbiji, u VK Novi Boegrad. 

“Karijeru nastavljam u klubu Novi Beograd. Radujem se što imam priliku opet da zaigram u svom gradu, sa svojim prijateljima, na čelu sa trenerom Vujasinovićem sa kojim sam kao njegov saigrač u Partizanu tačno prije 10 godina takođe osvojio Evroligu. Vjerujem da će okupljanje velikog broja reprezentativaca u beogradskom klubu donijeti i jačanje naše srpske reprezentacije. Sama činjenica da možemo da pomognemo budućnost vaterpola i naše djece, za mene predstavlja ogromnu motivaciju i razlog više da istrajem u svojim daljim životnim planovima. Vidimo se opet na bazenu 11. April, da se zajedničkim snagama borimo za nove trofeje”, završio je Mandić. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име