Lazović blistao za pobjedu Marseja nad Jadranom u Splitu

Vaterpolisti Marseja koje predvodi Miloš Šćepanović slavili su u trećem kolu TOP 8 faze Lige šampiona protiv Jadrana u Splitu sa 14:12 (4:3, 2:3, 3:1, 5:5), pa su ostali u igri za plasman na finalni turnir.

Centralne figure meča bili su golman neše reprezentacije, Dejan Lazović sa 11 odbrana, odnosno jedan od najboljih igrača u istoriji, Andrija Prlainović koji je postigao pet golova, od toga, dva u samoj završnici meča.

Pokušavali su Splićani u više navrata da stignu do egala, ali je Prlainović pred kraj pogodio za 12:10, pa za 13:11, a tačku na dramu stavio je Merion Vernu – 14:12.

U narednoj rundi, Marsej na svom bazenu igra protiv Pro Reka, dok će Novi Beograd gostovati Jadranu iz Splita. Reko ima devet, Novi Beograd šest, Marsej tri, a Jadran je bez bodova.

Golove za Marsej postigli su: Andrija Prlainović pet, Danijel Anhel, Ugo Kruzija, Kristijan Manherc po dva, Toma Vernu, Merion Vernu i Alesandro Veloto po jedan.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!

Golove za Jadran, postigli su: Jerko Marinić Kragić tri, Zvonimir Butić i Duje Pejković po dva, Matias Biljaka, Konstantin Harkov, Josip Vrlić, Loren Fatović, Antonio Dužević po jedan.

Postavi odgovor