Ortiđa /instagram
Ortiđa /instagram
Za 92 godine svog postojanja, Ortiđa će po prvi put nastupati u elitnom takmičenju kakva je Liga šampiona.

Naš proslavljeni vaterpolista – Vidović imao je jaku želju za LŠ i ostvarila mu se!

“Želio sam da igram Ligu šampiona, mislim da tu i pripadam. A ovo što smo napravili je nešto o čemu smo mogli samo da sanjamo. Prvi put Ortiđa je igrala kvalifikacije i stigla do Lige šampiona. Bili smo domaćini turnira, ali nijesmo bili favoriti. Uspjeli smo da prođemo na onakav način grupu i u meču za plasman u elitu pobijedili smo onakvu Mladost.

Žao mi je samo što su sve utakmice igrane bez prisustva navijača, a slike nakon meča, slavlje i suze, možda najbolje govore koliki je ovo uspjeh i koliko znači klubu plasman u LŠ. A klub je, zaista, o čemu sam nekoliko puta pričao, kao porodica. O svemu se vodi računa. Srećan sam što sam dio Ortiđe, osjećam se kao kod kuće”, kazao je Vidović.

Ortiđa će u decembru debitovati u eliti u izuzetno teškoj grupi.

“Mislim da smo upali u težu grupu. Da sam mogao da biram izabrao bih drugu grupu, međutim, mi smo već puno napravili, ostaje nam da uživamo i da vidimo gdje smo u odnosu na ostale ekipe. Ne možemo nikome da prijetimo, ali niko nam ne može oduzeti pravo da vjerujemo i maksimalno uđemo u ono što nas brzo čeka”.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име