Savić – Da trčim ne mogu ni da me medvjed pojuri. I tad bismo se šamarali.

4
25

Nakon što su Olimpijske igre odložene zbog aktuelne situacije, proširile su se glasine o Savićevom napuštanju vaterpolo selekcije Srbije. 

Međutim, za jedan srpski portal, Dejan Savić je negirao bilo kakve indikacije o odlasku i potvrdio da će ostati na čelu reprezentacuje ne samo za Igre 2021, već i posle njih.

“U suštini sam spreman za sve to. Obavio sam razgovor s predsjednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, prije svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata” – izjavio je Savić.

Bivši trener Crvene zvezde i uspješni vaterpolista ne želi ‘da trči’ u inostranstvo, to jest rad u Srbiji mu i dalje odgovara.

“Da trčim ne mogu ni da me medvjed pojuri. I tad bismo se šamarali” – našalio se Savić u svom stilu i potom dodao:

“Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negdje da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mjestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače’ i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću svim silama da ostanem ovdje, pa makar radio nešto drugo” – zaključio je selektor Srbije.

Izgleda da je Savić veliki rodoljub i u potpunosti negira svaku insinuaciju vezanu za odlazak. 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име