Aleksa Ukropina

Crnogorski vaterpolista, Aleksa Ukropina potpisao je ugovor sa Radničkim iz Kragujevca.

Ukropina je peto pojačanje Šumadincima a za sledeću sezonu planovi sežu do duple krune u Srbiji i plasmanu u Ligu šampiona.

Imao sam dogovor sa Primorcem, ali je presudilo to što će oni zbog odlaganja Regionalne lige imati izuzetno mali broj utakmica. Mladom igraču poput mene potreban je što veći broj mečeva, želim da ostanem u reprezentativnoj formi, a Radnički je ekipa koja ispunjava sve potrebne uslove za napredak. Selektor Gojković je upoznat sa načinom rada trenera Stevanovića i nema sumnje da će mi igranje u Kragujevcu poslužiti i kao dobra priprema za reprezentaciju — bilo je prvo što je rekao Ukropina nakon stavaljanja potpisa na ugovor sa Kragujevčanima.

Aleksa je podvukao da je u Radnički prešao zbog kvalitetnog rada i stabilne situacije.

Radnički je klub koji gaji visoke ambicije i ima mladu i talentovanu ekipu. Srpska liga je ove godine dosta jača nego prethodnih, tako da su konkurencija i sistem takmičenja na visokom nivou, što je povoljno za sve mlade igrače koji žele da napreduju. To su primarni aspekti koji su me privukli da dođem u Kragujevac. Znao sam da je ovo klub koji ima veoma kvalitetan rad i da dolaskom ovdje ne mogu pogriješiti. Uslovi na bazenu su odlični. Saigrači su me dobro prihvatili, djeluju kao super momci, nekolicinu poznajem od ranije. Za kratko vrijeme koliko sam u Kragujevcu, osjetio sam da je atmosfera u klubu jako dobra i uvjeren sam da neće biti nekih oscilacija — zaključio je Ukropina.

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име