Vladimir Gojković
Izvor: Screenshot
Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, govorio je o završetku priprema i polasku na predstojeći kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Roterdamu.

,,Po prvi put se radilo u tim specifičnim uslovima. Sa te strane mogu reći da su igrači ispoštovali pravila tokom turnira u Podgorici, kad nismo bili potpuno zatvoreni, a pogotovo ovih poslednjih 10-11 dana kd smo bili u tom takozvanom balonu. Imali smo dobre uslove na bazenu, gdje su nam otvorili taj prostor da budemo sami uvijek, da se ne miješamo sa drugima.” rekao je Vladimir Gojković.

Selektor Ajkula ističe da je ekipa sporvela veliki dio onog što je bilo planirano za pripreme. Takođe je napomenuo da su sprovodili onoliko koliko im je situacija dozvoljavala. Dotakao se i teme korona virusa. Rekao je da ekipa strijepi od zaraze, kao i da će imati dodatno testiranje kada stignu u Roterdam.

,,Imaćemo tu uslovno rečeno “lakšu” grupu. Ali već u drugom kolu. od Kanade, kreću te utakmice koje bi trebale da budu zahtjevne. Mi bi željeli da meč sa Grčkom odllučuje prvo mjesto, ali moramo krenuti od utakmice do utakmice. Probaćemo da dižemo formu, jer će ta forma biti najvažnija poslednja tri dana koja će odlučivati o plasmanu.” rekao je Gojković.

Vladimir Gojković je takođe objavio spisak igrača koji će se naći na kvlifikacionom turniru. Spisak možete pogledati ovdje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име