Vukčević
Izvor: Instagram
Potpisom za Partizan, crnogorskoj odbojkašici Neveni Vukčević ostvarila se želja.

Kada je davala intervju prije nekolio mjeseci Nevena je pričala kolika je njena želja da zaigra u Beogradu. Pričala je kako će slijediti i ostvarivati svoje snove.

Danas, ona ispunjava svoj san. Niame, dobila je poziv iz Partizana.

“Duži vremenski period sam priželjkivala ovo što se sada desilo, a to je prelazak u Partizan. Samim pozivom na provjeru bila sam na korak do ostvarenja još jednog svog cilja. Ljudi iz kluba i saigračice su me lijepo prihvatili, atmosfera je bilo dobra i shvatila sam da je to tim u kojem mogu nastaviti svoju karijeru” rekla je Nevena

Talentovana odbojkašica je u protekloj sezoni treći put zaredom izabrana za najbolju igračicu finala Kupa,sa nepunih 18 godina izabrana je za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu, a već ima i dvije godine reprezentativnog staža u seniorskoj selekciji koju predvodi njen trener iz Galeba Nikola Masoničić.  pa je logično bilo da dobije neku dobru ponudu za nastavak karijere.

“Liga je jača, ima više konkurencije i nadmetanja, što mi se sviđa. Prelazak iz manjeg tima u veći je i prelazak iz manjeg grada u veći. Beograd je veliki grad, velika mogućnost za napredak” zaključila je Vukčević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име