Woxic
Meridianbet: Woxic
Američka esports ekipa Cloud9 predstavila je svog trećeg igrača u novom sastavu. A njegovo ime je Ozgur Eker, poznatiji kao “Woxic”, turski snajperista.

“Oblaci” su prije Ozgura u ekipu doveli Vilijama “mezii” Merimana. A po ovim dešavanjima se vidi da je menadžer ekipe “Cloud9” veoma dobar u obavljanju svog posla. Njihov menadžer je Britanac Henri “HenryG” Grir.

Prema riječima Britanca transfer je koštao 1.365.000 dolara, što uključe trogodišnju platu igrača i transfer iz mousea.

Woxic karijeru gradi još od 2012. godine pa se tako smatra za jednog od najboljih AWP igrač na LAN takmičenjima. A nastupao je i za ekipe “HellRaisers” i “mousesports”. Slavni snajperista se miševima pridružio na početku 2019. godine, velikih trofeja uključujući i 10. sezonu ESL Pro Lige. A tada je ekipa “Mousesportsa” bila jedna od najbolje rangiranih ekipa na svijetu.

Woxic je u avgustu prešao na klupu za rezerve, a njegovo mjesto u prvom timu zauzeo je mladi igrač Aurimas “Bymas” Pipiras. Mousesports se malo uzburkao početkom godine, a najveći uzrok uzburkanosti je prelazak na onlajn turnire. A u tom periodu Woxic se našao među igračima koji su bili okrivljeni za neuspjeh ekipe, pa je ubrzo prešao na klupu za zamjenu.

Turčin se zahvalio”Oblacima” putem Twittera

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име