Bivši trener CS:GO ekipe MiBR, Vilton Prado poznatiji kao “Zews” nastaviće svoju karijeru trenera u američkoj ekipi Evil Geniuses. Dolazi na mjesto Cheta Singha “ImAPet” koji je zbog neslaganja sa članovma tima napustio ekipu prošle nedelje.

Zevs je sa brazilskim timom osvojio dva Majora, MLG Columbus 2016 i ESL One Cologne 2016 Major. Krajem 2016. godine prešao je na trenersku poziciju Team Liquida. Tu je ostao dvije godine, tačnije napustio ih je krajem 2018. godine.

Nakon dvije godine provedene u Team Liquid vratio se u MiBR, ali nije uspio da pomogne timu da ostvari veliki uspjeh. Zato se prije dvije nedelje oprostio od tima i trenerske pozicije u njemu. Brazilska CS:GO ekipa, MiBR je poslije jedne godine i tri mjeseca prekinula saradnju sa Zevsom.

Zewsov sada jedini i glavni zadatak je da vrati Evil Geniuses među top 5 timova svijeta. Tu su bili prošle godine, ali im 2020. nije startovala onako kako su se oni nadali.
Evil Geniuses je prije dva dana izgubio od Team Liquida rezultatom 2:0 u borbi za finale NA ESL Pro Lige, dok je sinoć u finalu donjeg baraža porazio brazilsku FURIE rezultatom 2:0.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име