ŽRK Budućnost se okuplja – PINO STIGLA U PODGORICU

8
28
Nakon što nas je obradovala vijest o dolasku Andree Lekić i okupljanju ŽRK Budućnost, u Podgoricu je doputovala i francuska reprezentativka Alison Pino. 

Na aerodromu su je dočekali predstavnici kluba, dok je u prostorijama dvostrukog šampiona Evrope imala i kratak sastanak sa trenerom Draganom Adžićem, nakon čega je govorila o očekivanjima od novog izazova u karijeri.

“Postoje velika očekivanja obje strane i drago mi je da se vraćam u Ligu šampiona koja je naš prioritet u novoj sezoni, nakon što je prethodna prekinuta prije vremena zbog virusa COVID-19. Znam mnoge igračice Budućnosti, igrala sam sa nekima od njih, a imamo i mnogo međusobnih duela iz prošlosti. Nekoliko novih igračica je pojačalo ŽRK Budućnost, tim će imati više iskustva, nakon nekoliko sezona u kojima su mlade igračice činile većinu sastava. Finalni turnir Lige šampiona je naš glavni cilj i za mene je teško da razmišljam o nečemu drugom osim o tome”, kazala je Pino.

Bila je šampionka svijeta 2017. i Evrope 2018. godine. Ima dvije srebrne medalje sa planetarnih šampionata 2009. i 2011, i jednu sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru 2016, kao i bronzu sa Evropskog prvenstva u Švedskoj iste godine.

Pino će naredne dvije sezone provesti u ŽRK Budućnost, a očekujemo još da doputuju – brazilska golmanka Barbara Arenjhart i mlada Ruskinja Valerija Maslova.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име