Prvi skijaški koraci uz Meridianbet i Snowflake

0
99
meridianbet
meridianbet

Kraj prethodne i početak Nove 2022 godine, kompanija Meridianbet je obelježila sjajnim partnerstvom sklopljenim sa ski školom “Snowflake” iz Kolašina.

Ski škola “Snowflake” je nova škola skijanja i snoubordinga u kojoj možete da naučite svoje prve skijaške pokrete.
15 licenciranih instruktora je na raspolaganju svim zainteresovanim kandidatima, skije ili snoubort? Sasvim je svejedno.
Članovi tima su bivši prvaci i reprezentativci Crne Gore u skijanju – Filip Marković; prva predstavnica Crne Gore na Olimpijskim igrama – Ivana Bulatović kao i nekadašnji prvak Crne Gore u snoubordu Dalibor Medenica.
Sportska kladionica Meridianbet sklopila je partnerstvo sa ovim fantastičnim timom ski škole “Snowfake” i samim tim logo najveće internacionalne kompanije koja se bavi igrama na sreću Meridianbet, se našao na ski opremi instruktora, kao zaštitni znak već poznat navedenom ski centru.

Uzevši u obzir ove već, u javnosti poznate činjenice, kao i činjenicu da je britanski list “Guardian” uvrstio Kolašin među 10 najboljih malih skijaških resora u Evropi, najveća i najuspješnija kompanija Meridianbet, koja sada već tradicionalno i sa pravom ima epitet jedne izuzetno društveno odgovorne kompanije i kompanije koja je pokazala i nastoji da pokazuje izuzetnu humanost i dobronamjernost kako prema zaposlenima, tako i prema svim onima kojima su potrebni pomoć i podrška, uvidjela je i iskoristila šansu da po ko zna koji put bude dio priče koja za cilj ima unapređenje životnog standarda ljudi, unapređenje i razvijanje zimskog turizma na sjeveru, tačnije u Kolašinu, kao i proširenje zimske ponude, ali i edukativno-zabavne atrakcije u istom.

Ski škola Snowflake startovala je sa radom ove sezone, tačnije od 18.12.2021 i ukupno broji 15 licenciranih instruktora koji su raspoređeni, kako na ski centru Kolašin 1450, tako i na ski centru Kolašin 1600.

Osim toga, treba istaći i da je kompanija Meridianbet, kao društveno odgovorna i izuzetno posvećena kompanija, poznata po brojnim humanitarnim akcijama i donacijama koje je sprovodila, sprovodi i nastavlja da sprovodi, podržala  inicijativu osnivača i instruktora, gore pomenute ski škole „Snowflake“, Dalibora Medenicu i potpomogla u realizaciji iste.

Nekadašnji prvak Crne Gore u snoubordu Dalibor Medenica jedan je od osnivača ski škole “Snowflake”. U razgovoru sa njim, na pitanje zašto i kako su došli na ideju da partnera i saradnika vide baš u našoj kompaniji i kakve planove imaju u budućnosti, naš sagovornik je odgovorio:

„Kako smo upoznati da kompanija Meridianbet uvijek izlazi u susret ozbiljnim projektima tako smo se odlučili da se obratimo na vašu adresu jer smatramo da je ova škola nešto što bi moglo u budućnosti da bude zaštitni brend skijališta u Kolašinu. Cilj nam je da u budućnosti uvećamo broj članova ekipe i da na najbolji način predstavimo ljepote Kolašinskog kraja i što većem broju ljudi prenesemo znanje potrebno da se savladaju prvi skijaški koraci.“

Kompanija Meridianbet izražava naklonost i neizmjernu zahvalnost na ovakvim riječima od strane naših partnera iz ski škole, koje su još jednom potvrdile našu istinsku posvećenost i brigu za cjelokupnim slojevima društva, kao i izuzetnu i jasnu viziju za podršku mladim i perspektivnim osobama u realizaciji društveno korisnih projekata.

Rukovodstvo kompanije Meridianbet, kao i svi zaposleni, od srca žele uspješno poslovanje svojim partnerima iz ski škole „Snowflake” iz Kolašina, a građanima i građankama Kolašina, onim malima i velikima, ali i ostalima koji se odluče da svoj zimski odmor provedu u jednom od najljepših gradova na sjeveru, Kolašinu, želi da uživaju u druženju i edukaciji koju će im pružiti instruktori ski škole. Kompanija Meridianbet, kako za svih svojih 30 godina poslovanja, tako i sada, nastojaće i dalje da podržava i da učestvuje u svim projektima koji mogu na neki način uticati na poboljšanje životnog standarda ljudi, pospješivanju društvenih vrijednosti i održavanju ekološkog standarda životne sredine.

Meridianbet
meridianbet


POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име