<strong><em>Svjetsko a VAŠE?! Meridian dijeli brutalne poklone tokom Svjetskog prvenstva – saznaj više!</em></strong>

Mundijalska groznica trese planetu! Sve je u znaku najvećeg fudbalskog događaja na svijetu, pa kako onda da ne iskoristimo priliku da uz dobar fudbal zabavu podignemo na još viši nivo?!

Za tako nešto jedna adresa je provjerena – sportska kladionica Meridian! Uz standardan bonus dobrodošlice, najveći koji ćete vidjeti online na Internetu, tu je i najveći specijal za Mundijal sa više od 5.000 opcija za igru, a pored svega toga spremljene su i najveće kvote. Pa, šta onda fali?

Možda, jedna promocija da “začini” ovaj spektakl? Ako ste saglasni, onda je vrijeme da posjetite meridianbet.me sajt, jer je Meridian ponovo organizovao fantastično takmičenje – “Svjetsko a Vaše”.

Šta možete da osvojite? Pa, pravo je pitanje “šta sve ne možete da osvojite” jer nagradni fond je spektakularan.

Nagrade su spremne za 300 najuspešnijih igrača, a na vama je samo da u periodu od 20. novembra do 18. Decembra odigrate tikete koji sadrže makar jedan meč iz ponude Svjetskog Prvenstva 2022.

Igrač koji odigra najviše tiketa na SP – pored mjesečnog priliva od 1,000€ bonusa, dobija i iPhone 14 PRO!! Kako će nagrade biti raspoređene možete saznati na meridianbet.me sajtu, a u nastavku malo više o samoj promociji…

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE – REGISTRUJ SE

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.me sajtu ili aplikaciji. Pobjednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju najviše tiketa sa Svjetskog Prvenstva.

U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Minimalna uplata je 2€ uz minimalan broj parova na tiketu 4, kao i minimalnom kvotom po paru 1.30. Takođe, potrebno je da tiket sadrži minimum jedan meč iz ponude za Svjetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

PRIKLJUČI SE, POBIJEDI I NAVIJAJ SVJETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvijek nemaš otvoren nalog na meridianbet.me sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova.

Postavi odgovor