Svjetsko a VAŠE?! Meridian dijeli brutalne poklone tokom Svjetskog prvenstva – saznaj više!

0
33
svjetsko a vaše

Mundijalska groznica trese planetu! Sve je u znaku najvećeg fudbalskog događaja na svijetu, pa kako onda da ne iskoristimo priliku da uz dobar fudbal zabavu podignemo na još viši nivo?!

Za tako nešto jedna adresa je provjerena – sportska kladionica Meridian! Uz standardan bonus dobrodošlice, najveći koji ćete vidjeti online na Internetu, tu je i najveći specijal za Mundijal sa više od 5.000 opcija za igru, a pored svega toga spremljene su i najveće kvote. Pa, šta onda fali?

Možda, jedna promocija da “začini” ovaj spektakl? Ako ste saglasni, onda je vrijeme da posjetite meridianbet.me sajt, jer je Meridian ponovo organizovao fantastično takmičenje – “Svjetsko a Vaše”.

Šta možete da osvojite? Pa, pravo je pitanje “šta sve ne možete da osvojite” jer nagradni fond je spektakularan.

Nagrade su spremne za 300 najuspešnijih igrača, a na vama je samo da u periodu od 20. novembra do 18. Decembra odigrate tikete koji sadrže makar jedan meč iz ponude Svjetskog Prvenstva 2022.

Igrač koji odigra najviše tiketa na SP – pored mjesečnog priliva od 1,000€ bonusa, dobija i iPhone 14 PRO!! Kako će nagrade biti raspoređene možete saznati na meridianbet.me sajtu, a u nastavku malo više o samoj promociji…

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE – REGISTRUJ SE

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.me sajtu ili aplikaciji. Pobjednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju najviše tiketa sa Svjetskog Prvenstva.

U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

Minimalna uplata je 2€ uz minimalan broj parova na tiketu 4, kao i minimalnom kvotom po paru 1.30. Takođe, potrebno je da tiket sadrži minimum jedan meč iz ponude za Svjetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

PRIKLJUČI SE, POBIJEDI I NAVIJAJ SVJETSKI!

MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvijek nemaš otvoren nalog na meridianbet.me sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име