šet
Novak Đoković/twitter

Barbara Šet je sigurna da će Novak Đoković biti GOAT.

–” Mislim da će Novak na kraju završiti kao najbolji teniser svih vremena. Da li vam se to sviđa ili ne, to nije važno. Ako osvoji ovaj turnir imaće najviše grend slemova. Ne vjerujem da će Federer osvojiti još jedan. Bili bismo srećni da ga vidimo da igra, zajedno sa Rafom, ali stvari nijesu nimalo lakše. Ne vjerujem ni da će Medvedev, Cicipas ili neko drugi osvojiti 21 titulu. Novak izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je spreman i dobro se stara o svom tijelu. Čak i da ne uzme titulu u Njujorku, osvojiće ih još. Zna koliko je važno narednih nekoliko godina.” – počela je Šet.

–” Ovim redom, Medvedev, Cicipas, Zverev pa Beretini. Rubljov je takođe igrao dobro. Očekujem uzbudljiv turnir. Na poslednjih nekoliko slemova vidjeli smo kako se Novak nosi sa mladim igračima. Veoma dobro podnosi pritisak. Očigledno će ga osjećati i tokom naredne dvije nedelje, inače ne bi bio čovjek. On može da osvoji sva četiri turnira u godini. Sve je u tome kako će se nositi sa pritiskom, biće interesantno.”

–” Danil će osvojiti slem, možda već sad, ko zna? Sigurna sam da jednom hoće, već je pobjeđivao najbolje i razvio se kao igrač. Zverev takođe. Nijesam zabrinuta za muški tenis posle Rodžera, Rafe i Novaka jer je ovo dobra generacija. Imaju drugačije stilove i jake ličnosti. Sve je uzbudljivo u toj mješavini novih i starih generacija, svi čekaju da vide ko će od tih mladih prvi doći do grend slema.” – zaključila je Barbara Šet.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име