Meridianbet: Roberto Bautista Agut

Novak Đoković i Roberto Bautista Agut su noćas odigrali vrlo dramatičan meč u polufinalu Sinsinatija, bilo je tu mnogo trzaja, pogotovo u završnici trećeg seta, ali Novak je nakon tri sata teškog i napornog dvoboja, uspio da slomi vrlo jak otpor španskog tenisera i plasira se u finale, gdje će igrati duel sa Milošem Raonićem.

Bautista je bio na pragu poraza, kada je Novak poveo sa 5:2 u trećem setu, a onda je došao na pragu pobjede posle četiri uzastopno dobijena gejma i rezultata od 6:5.

Nole je skupio snagu da ponovo uzvrati udarac i u njegivom stilu da odigra poslednja dva gejma, a posebno taj-brejk, koji je dobio sa 7:0.

Španac je jako ljut nakon svega jer je meč čak tri puta prekidan, što mu je, kako kaže vrlo poremetilo ritam igre. Izgleda da je i ljut na Novaka, koji je tražio tajm-aut, ali više na organizatora.

  • Totalno sam protiv odluke koja je donijeta. Sigurno nije bila dobra jer mi je prekinula ritam. Tri puta smo prekidali u meču. Jednom je bila pauza za odlazak u toalet, potom medicinski taj-maut i na kraju krov.

Zatvaranje krova traje pet minuta, to je trebalo da bude odrađeno po završetku seta. Baš sam protiv takve odluke”, zaključio je Španac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име