benoa
Benoa Per/twitter
Benoa Per ispao je na početku Australijan Opena pošto je izgubio od Belorusa Egora Gerasimova sa 3:1. Bez obzira što je Per 28. igrač svijeta, a Geraimov 50 mjesta slabije plasiran, Belorus je bio favorit zbog loše forme Francuza.

Ipak, nakon poraza Per je imao mnogo toga da kaže o samom tunriru i organizatorima nezadovoljan svojim rezultatom ali i kako kaže lošom organizacijom.

 -” Za mene je cijela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema cijelog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je cijeli ovaj turnir jedno veliko s*anje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno.” –  rekao je Per i dodao.

-” Ja se nisam prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gdje mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Moraju. Ne razumijem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome.”

2 KOMENTARI

  1. Pa što se nisi bunio ranije,što nisi prozvao ATP savjet igrača da reaguje. Kad je Djoković bio predstavnik tog istog savjeta uvjek ste skakali na njega što se ne oglašava,sad kad ga nema ćutite. Ljudi bez trunke obraza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име