beretini
Mateo Beretini/twitter

Četvrti međusobni duel u srijedu na US Openu, odigraće Novak Đoković i Matero Beretini. Novak je slavio u sva tri meča, a italijanski teniser vjeruje kako je stekao dovoljno znanja i iskustva kako bi pobijedio najboljeg tenisera svih vremena.

– Iz svih mečeva koje sam odigrao sa Novakom, nešto sam naučio. Na svim podlogama smo igrali jedan protiv drugog, i naravno da znam šta voli. Svaki put me je pobijedio, i smatram da me jako dobro poznaje – istakao je Beretini.

Poslednji duel sa Beretinijem, Novak je odigrao u finalu Vimbldona. Srpski teniser slavio je sa 3:1 u setovima, ali Beretini djeluje samouvjereno i smatra da ima šanse da prvi put u karijeri savlada Novaka.

– Napravio sam iskorak u mentalnom smislu, pa samim tim više vjerujem u svoje sposobnosti i naravno pobjedu. U mnogim segmetima Novak je najjači, ali u poslednjim mečevima koje smo igrali zadavao sam mu dosta problema, i zbog toga imam dosta samopouzdanja – rekao je Mateo.

U dosadašnja tri meča, Italijan je odigrao ukupno 10 setova sa šampionom i osvojio samo dva. Tako nije baš najjasnije o kakvim poteškoćama priča Italijan.

Novak Đoković meč četvrtfinala US Opena igra u srijedu, sa početkom u 18:00h.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име