Novak
Novak Đoković/twitter

Jekaterina Bičkova teniserka porijeklom iz Rusije oglasila se povodom Novaka Đokovića i događaja vezan za Australijan Open.

Bičkova smatra da je sve to smišljeno kako bi Nole pošao u penziju.

-” Ne vjerujem da igrač koji ide da osvoji Australijan Open i sa sobom vodi grupu stručnjaka nije pripremio svu potrebnu dokumentaciju prije puta. To je neka vrsta igre. Ne razumijem šta se dešava. Nema smisla da meta bude Đoković jer je otputovao tamo sa medicinskim izuzećem, i nije jedini koji je tako ušao u zemlju. Da li mislim da je ova stvar izrežirana? Da.” – počela je Jekatarina i nastavila:

Bičkova je sigurna da najbolji teniser svijeta ne bi ni kretao na put bez sve neophodne papirologije.

-” Teško da bi Novak tek tako putovao u Australiju i letio 20 sati… To se ne radi, ne vjerujem i da je Đoković antivakser, samo je rekao da svaki čovjek treba da ima pravo izbora. Oni tamo nijesu dali izbor, sada praktično izbor ne postoji ni u jednoj državi. Možda je htio da bude simbol te borbe.”

-” Ukratko, u Australiji se odigrala jedna vrlo opskurna igra. Nema u ovome nikakve simpatije za Novaka, niti negativnosti za Australiju i vladu te zemlje, samo nije jasno šta se tačno dogodilo. Ovakve situacije ne smiju da se dešavaju na ovom nivou. Ovo su zakulisne radnje.”

I ona situacija sa US Opena kada je diskvalifikovan bila je apsolutno luda i nevjerovatna. Dakle, ne isključujem mogućnost da njegov status borca za prava obespravljenih i osnivača nove teniske unije, igra ulogu. Nije isključena mogućnost da će pokušati da ga sklone i da ga pošalju u penziju. Ovo nije činjenica, ali je moguće kao opcija. Novak se protivi sistemu i to se obično ne završi dobro, čak i za jake momke poput njega.” – zaključila je Jekaterina Bičkova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име