Bili
Bili Džin King

Najbolja igračica svih vremena Bili Džin King iznijela je svoje negativno mišljenje o Novaku Đokoviću i njegovoj PTPA teniskoj asocijaciji.

Bili je osudila Novaka jer ne posvećuje dovoljno pažnje ženskom tenisu.

-” Nijesu me pitali. Nijesu razgovarali sa mnom, tako da ne znam kako razmišljaju. Kada sam bila na Vimbldonu, pitala sam ljude o tome, ali čini mi se da niko ništa ne zna.”- počela je Džin.

-” Definitivno su unaprijedili sajt, koriste politički korektan jezik. O ženama, istina, pričaju samo kada su pritisnuti. To nije dovoljno dobro. Imaju jake igrače, imaju novca, Đoković će definitivno postati najbolji teniser ikada, što je veoma važno. Ipak, ne znam koliko ljudi želi da ga slijedi.”

-” Ako se vratite u šezdesete godine, kada smo dobili profi tenis, obigravala sam oko muškaraca u pokušaju da dobijemo jednu, zajedničku asocijaciju. Odbili su. Bilo je to teško vrijeme, jer te momačke, a neki od njih su mi dragi prijatelji, nije bilo briga. I dalje je teško, jer muškarci, generalno, ne brinu zbog nas. Ne vidim da su nešto zagrejani za nas i sa ovom novom asocijacijom.” – zaključila je Kingova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име