cicipas
Stefanos Cicipas

Grk Stefanos Cicipas ponovo je prozivan na temu vakcinacije, jer je nedavno na mastersu u Sinsinatiju istakao da ne želi da se vakciniše.

-” Ako neko želi da se zaštiti vakcinom, u redu, nijesam protiv, ali ja imam manje od 25 godina i ne vjerujem da je ova vakcina ispitana. Čak smatram da je dobro da se mlađi ljudi zaraze, jer ćemo tako steći prirodni imunitet. Ne vidim tu ništa loše. Kao što sam ranije rekao, ona nije obavezna, svako će odlučiti za sebe.

Vjerovatno će doći vrijeme kada nam neće dati mnogo izbora, ali do tad želim da vidim bolju verziju vakcine, ona koja će imati više pluseva od minusa. Vakcima ima neke negativne efekte, poznajem ljude koji su ih imali. Nemam problem sa tim da javno izrazim svoje mišljenje, samo ne vidimo što bi neko mojih godina morao da se vakciniše.” takvog je bio stava Cicipas.

Ali je grčki teniser promijenio mišljenje.

-” Vakcinisaću se ove godine kako bih mogao da idem u restorane i prodavnice. Podržavam sve one koji žele da se vakcinišu. Moje mišljenje nije baš najbolje kada je u pitanju medicina. Mnogo sam bolji u tenisu.” istakao je Stefanos i dodao:

-” Ja sam osoba koja ne voli da žuri, volim da koristim svoje vrijeme. Nijesam uzimao pauze da bih kvario ritam protivnika. Radio sam to i kada sam dobio set 6:0.”

Dodaje da se oduvijek divio Švajcarcu.

-” Volio bih da igram do 40. godine, kao Rodžer Federer.” – zaključio je Stefanos Cicipas.

2 KOMENTARI

  1. Potpuno se slazem sa njegovim prvim izjavama sto se tice vakcine. Ne znam sta se desilo za ovakvom promjenom misljenja ,vjerovatno je imao svoje razloge. Ali nije u redu da nas uslovljavaju sa vakcinom da nam uskracuju pravo za slobodnim kretanjem i svakodnevnim potrebama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име