SPECIJALNE POZIVNICE POČELE DA STIŽU! Australijan Open vraća nekadašnju šampionku!

Organizatori Australijan Opena iznenadili su sve i odlučili da pošalju specijalnu pozivnicu Karolini Voznijacki šampionki prvog Grend slema iz 2018. godine.

Teniserka iz Danske se ove godine vratila tenisu nakon pauze od dva porođaja, ona je ove sezone odigrala sedam mečeva, od kojih je ostvarila četiri pobjede.

“Imam toliko divnih uspomena na Melburn, a osvajanje titule je najbolji trenutak u karijeri. Melburn mi je jedan od najomiljenijih gradova i jedva čekam da dođem sa porodicom i djecom. To je turnir na kome se osjećam izuzetno prijatno, volim loptice, volim teren, volim navijače”, istakla je Karolina i dodala:

“Nadam se da ću dobiti lijepu dobrodošlicu, sigurna sam da hoću, to je zaista posebno mjesto. Zaista sam zahvalna na vajld karti i mogućnosti da se ponovo takmičim na Australijan openu u januaru,” zaključila je Karolina Voznijacki.

Osim Karoline pozivnice za turnir dobili su domaći teniseri i teniserke.

Muški singl biće na čelu sa Novakom Đokovićem, a tu će se naći i Karlos Alkaras, Janik Siner, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, kao i povratnik Rafael Nadal.

Postavi odgovor