olivije
Novak Đoković / Twitter
Novak Đoković sjutra igra meč četvrtfinala Masters turnira koji se održava u Rimu, a protivnik mu je Stefanos Cicipas. Međutim, najbolji teniser na svijetu je komentarisao šta nakon završetka svoje karijere.

-” Oduvijek sam bio jasan da želim da budem najbolji, sa pet godina sam sanjao o osvajanju Vimbldona. Roditelji su mi mnogo pomogli, tu je bila i Jelena Genčić, moja teniska majka i obično se pozivam na to da je ona ta koja me je naučila osnovama tenisa. Oduvijek sam podržavao prijatelje, bavio se drugim sportovima i upoznavao ljude, mada je istina da sam školu napustio rano, jer sam od 12. ili 13. godine stalno putovao.” – istakao je Đoković.

-” Obrazovanje je za mene veoma važno, ono je esencijalno važno za lični razvoj. Ne daje nam to samo znanje već nam pomaže da rješavamo situacije sa kojim se suočavamo u životu. Tenis mi je omogućio da putujem i stičem igračke vještone, ali imam želju da učim kada se povučem iz tenisa. Učiću jer je to nešto što mi je oduvek nedostajalo. Strastven sam u vezi svega što ima veze sa zdravljem. Nutricionizam, emocije i kako se osjećati dobro…Isto tako želim da što je moguće više znam o istoriji.” – zaključio je svjetski broj jedan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име