đoković
Novak Đoković
Najbolji reket planete Novak Đoković plasirao se u finale Australijan Opena po deveti put u karijeri. Đoković je na ovom turniru, što bi se narodski reklo, prošao “sito i rešoto”.

Od epskih mečeva od pet setova pa sve do pucanja mišića u drugom kolu i najave mogućeg odustajanja sa turnira. Pa onda nije ni čudo što najtrofejniji srpski teniser želi da ekranizuje ovu golgutu u Melburnu. 

Nakon pobjede, Novak je u razgovoru sa srpskim novinarima, upitan da opiše koliki je dio dana posvećivao oporavku u protekloj nedelji.

-” Oporavak predstavlja 100 posto mog dana, pet dana sam svo svoje vrijeme proveo u oporavku! Snimam dokumentarac, sve će se to vidjeti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to.” – otkrio je Novak.

Mnoge velike zvijezde sporta su snimale slične dokumentarce u svetu tenisa, jedan od svežijih primera bio je Endi Mari, koji je snimao sve o paklu koji je preživljavao zbog povrede u proteklih nekoliko godina.

Sada se o Novak okreće kinematografskom zapisu.

-” Bilježim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu u poslednjih nekoliko mjeseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite.” – obećao je branilac pehara u Melburnu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име