Đoković o ATP-u: ”Ja znam da sam mnogima trn u oku. Želim da raskrinkam taj monopol”

0
3
Đoković
Novak Djokovic/Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Novak Đoković bio je bolji od Kamerona Norija iz Velike Britanije, pa je tako završio grupnu fazu sa maksimalnim učinkom na završnom Mastersu u Torinu.

Nakon pobjede oglasio se Srbin, prokomentarisao mnoge stvari, kao i sukob koji već dugo traje sa ATP čelnicima jer želi da pomogne slabije ranrianim igračima u svijetu tenisa.

-” Nemamo celu noć da pričamo o tome. Za svaku oblast je isto, Mi smo komfornističko društvo. Prija nam da se priključimo stadu, više nego da izađemo iz stada.” – počeo je Novak:

-” Lakše nam je to, nego da ustanemo i kažemo “ljudi ja ne msilim tako želim da se borim za druge”. Mnogi biraju drugi put da im bude lakše. Meni to ne smeta, ja znam šta je ispravno i zašta se borim.”

-” Ja znam da sam mnogima trn u oku. Želim da raskrinkam taj monopol. Niko ne priča o tome koliko zarađuju organizatori i turnir, već samo koliko zarađuju Federer, Nadal i Đoković. Samo prvih 200 igrača žive od ovog sporta. Ova organizacija koju zastupam se zalaže upravo za te momke i devojke da bi se njihov glas čuo, ali se ne čuje, jer elita će uvek da uzidže elitu, ali tu je neki mali od Srbije koji će to da pokvari.” – zaključio je Novak Đoković.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име