đoković
Novak Đoković
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je tek izašao iz 14-dnevnog karantina, ali ima problema sa žuljevima, zbog čega je jedan set na egzibiciji u Adelejdu prepustio Filipu Krajinoviću.

Srpskog asa nijesu mučili samo žuljevi na rukama, bilo ih je i na stopalima.

-” Mijenjao sam tokom današnjeg treninga nekoliko pari patika da bih vidio koje mi najviše odgovaraju. Sve oko žuljeva je sada dobro.” – potvrdio je Novak Đoković u razgovoru sa novinarima pred početak ATP kupa. 

Ne krije majstor tenisa da mu nedostaju publika i navijači, a u Australiji ponovo ima tu još uvijek rijetku priliku od početka pandemije da nastupa pred punim tribinama.

-” Znate, na ovom nivou karijere, kada igram više od 15 godina profesionalno, mislim da je jedna od najjačih snaga motivacije i inspiracije koja te pokreće, igranje pred publikom. Osjećanje energije i razmjene sa navijačima, strasti, a igrati bez njih. Kraj prošle sezone nije bio lak. U Beču je bilo malo navijača, ograničen kapacitet, ali stvarno je uvrnut osjećaj igrati bez navijača. Naravno, bolje je imati turnir i ovako, nego da ga ne bude uopšte. Omogućava se mnogim teniserima da igraju sport koji vole i od kog žive.” – objasnio je Đoković.

Novak ponovo brani boje Srbije na ATP kupu, upravo je u majici reprezentacije i došao na razgovor pred kamerama.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име