Đoković: Crna Gora je moja država, ovo je moj narod, osjećam se kao kod kuće

3
32
Đoković
Instagram: Đoković u Crnoj Gori
Novak Đoković, svjetski broj 1 u tenisu, odmara već više dana u Crnoj Gori nakon što je pokorio Vimbldon i osvojio svoju 20. Grend slem titulu.

On je pored odmora, našu zemlju iskoristio i kao pripremu za Olimpijske igre u Tokiju.

Poznato je da je to jedina medalja koja fali u riznici jednog od najboljih tenisera svih vremena.

On je kazao da je Crna Gora njegova država i njegov narod, navodeći da je u rizortu imao odlične uslove za trening, sa terenima urađenim po svjetskim standardima.

“Osjećam se kao kod kuće. Čitavo svoje djetinjstvo, pogotovo na ljetnjim raspustima, proveo sam u Crnoj Gori. Više sam provodio vremena na otvorenom moru, na Svetom Stefanu i Budvi, a sada sam se zaljubio u Bokokotorski zaliv. Tu smo sa nekim prijateljima, došao sam sa suprugom i djecom. Oni su bazirani neko vrijeme i ostaće ovdje, dok budem boravio na Olimpijskim igrama u Tokiju”, rekao je Đoković.

On je najavio da će se se poslije Japana ponovo vratiti u Crnu Goru pred američku sezonu.

“Sve je ljepše kad pričaš svoj jezik. Imam odlične uslove za trening u Portonovi rizortu, izašli su mi u susret. Janko Tipsarević, koji ima saradnju sa tim rizortom, nahvalio mi je terene, koji su urađeni po svjetskim standardima i zadovoljili su sve ono što mi je potrebno za trening”, rekao je Đoković.

“Ovdje je zaista je impresivno, toliko sam fasciniran svim projektima koji se rade i razvijaju. Ima toliko lijepih restorana, hotela i rizorta. Dugo nisam bio, da kažem na neko duže vrijeme u Crnoj Gori, tako da sam oduševljen. Upoznajem ovaj neotkriveni biser Jadrana”, zaključio je Đoković.

Najavio je da i u Tokiju napada zlato.

“Nadam se najboljem u Tokiju, idem na zlato”, poručio je Đoković.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име