Novak
Novak Đoković
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Serena Vilijams žele da igraju u Melburnu ali  isključivo zbog uvjerenja da neće morati da idu u potpuni karantin. Organizatori rade sve kako bi ubijedili najbolje igrače da ipak učestvuju.

Dogovor je da se teniserima omogući da tokom obaveznog karantina od 14 dana mogu da napuste hotel da bi trenirali piše “The Sydney Morning Herald”, što bi trebalo da bude poznato definitivno do 13. novembra. 

-” Najboljih 100 sa ATP i WTA liste su popunili putne obrasce neophodne za vizu, svi žele da putuju u Australiju, ali… Ako sjutra objavimo da moraju da idu u karantin 28 dana ili da moraju da sjede 14 dana u hotelskoj sobi – to će se promeniti.” – rekao je direktor teniskog saveza Australije Krejg Tili za sidnejski list “Herald”.

-” Još uvijek nijesam siguran za odlazak za Australiju, u smislu datuma kada se ide tamo zbog porodice, priprema, svih ograničenja i reskrikcija. Nadamo se da će se sve to promijeniti na bolje, da će da skrate period karantina. U slučaju da to ostane, mi teniseri moraćemo ranije da odemo. Australijan Open je definitivno u planu, za ATP kup ne znam. Razgovaraću sa timom na kraju sezone, pa ćemo donijeti odluku.” – rekao je nedavno  Đoković.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име