lajović
Dušan Lajović / Twitter
Dušan Lajović eleminisan je već u prvom kolu u Monte Karlu od Dana Evansa 6:3, 6:7, 6:2.

Dušan će nakon poraza biti na 37 mjesto na ATP listi jer mu je prema novim pravilima oduzeto 50 posto od 600 bodova.

-” Nije ovo klasično branjenje, nijesu bodovi vezani konkretno za ovaj turnir. Nezgodan protivnik, pogotovo po ovakvim uslovima. Igrali smo sličan meč i u Rimu, isto je kiša padala. Prekid juče mi je doneo malo osveženja, uspio sam da nađem ritam, ali sam pao posle teškog drugog seta.” – istakao je Lajović i dodao:

-” Tad je on napravio prednost, pokušao sam da se vratim, imao sam gejm lopte na 4:2, a na brejk lopti je on imao sreće… Solidan meč, bilo je dosta propuštenih šansi, pogotovo na početku prvog seta. Idemo dalje, tek je počela sezona na šljaci, nadam se da će biti samo bolje. Dobro je što mi ostaje 50 odsto bodova.”

Vakcinacija aktuelna tema u cijelom svijetu.

-” Dosta igrača pokušava da se vakciniše. Ipak, mnogi imaju problem s tim da dođu do red. Nema toliko vakcina, ide se po starosti, a kod nas imamo sreću da možemo da se vakcinišemo. Takođe, može da se organizuje vakcinacija i u saradnji s Olimpijskim komitetom. Ja primam drugu dozu tokom Srbija Opena.” – rekao je Lajović, a potom dodao.

-” Svako ima svoje mišljenje, ali ja vjerujem da je potrebno da se vakcinišemo kako bi se suzbila ili ograničila pandemija. ATP ima pozitivan stav prema vakcinaciji i mijenjaju neka pravila za igrače i ljude iz timova koji su vakcinisani. Mislim da će se još dosta protokola promijeniti u narednih nekoliko mjeseci. Mislim da ATP pokušava da nađe i neke vakcine za igrače, ali ne znam kako stoje po tom pitanju.”

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име