Endi Marej
Meridianbet: Andy Murray
Britanski teniser Endi Marej učestvuje u Londonu na humanitarnom teniskom turniru „Bitka Britanaca“, pod organizacijom njegovog brata Džejmija.

Kajl Edmund je slavio rezultatom 6:7 (2), 7:6 (4), 10:5. Iako poražen, Marej je pokazao dobru igru i napredak nakon povrede.

Turnir se igra bez gledalaca i linijskih sudija, a igrači se ne rukuju i ne menjaju strane.

Endi je rekao da smatra da je sve bolji, da vidi poboljšanje u pogledu udaraca sa osnovne linije. Bilo bi bolje da je pobijedio, ali Kajl je bio bolji. Kako kaže, u ovom momentu ne brine o rezultatima već je više bitno da dođe do nivoa da može da igra na Grend slemu.

I Edmund je pohvalio Endijevu igru. Rekao je da je veoma dobar, odlično mijenja ritam i djeluje da je našao potrebnu oštrinu posle operacije, kao i da iako je imao veliku pauzu, ipak igrate protiv jednog Endi Mareja.

Marej je krajem prošle godine operisao kuk, pa je propustio prvi Grend slem sezone, Australijan Open. Iako se u poslednje vrijeme dosta muči sa povredama, sada djeluje bolje i napredovao je, moguće je da ćemo ga gledati uskoro na velikim teniskim turnirima.

15 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име