Endi Marej se vraća u akciju 23.juna u Britanskom turniru iza zatvorenih vrata

8
85
Endi Marej se vraća u akciju 23.juna u Britanskom turniru koji organizuje njegov brat, igraće se iza zatvorenih vrata a fanovi će moći sve da gledaju na tv-u u uživo prenosu.

Andi Marej će sam uzimati loptice, nema linije sudija ni publike, tv intervjui će biti u toku promjene – pro tenis sledećeg mjeseca u UK će sigurno biti drugačiji.

Turnir je organizovan od strane Džejmi Mareja kao takmičenje koje traje 6 dana i koje će se igrati, što bi normalno bilo nedelja prije Wimbledona.

U turniru će učestvovati Britanski najuspješniji dubl igrači, 8 top singl igrača i 6 dubl timova i takmičiće se između 23 i 28. juna.

Nedostajaće internacionalna čar, ali će biti veoma takmičarski nastrojeno, kao što je i uvijek kada igraju igrači iz istih zemalja.

Džejmi Marej je rekao: “Ovo je prvi put da se ovi igrači okupe da igraju jedni protiv drugih. Pričaju o ovome već par nedelja.”

Amazon Prime – koji planira da komunicira sa igračima u toku pauza, će prenositi takmičenje jer nesigurnost oko datuma je značila da BBC nije mogao biti umiješan.

Za Endi Mareja ovo će biti prvi meč od 20. novembra i finala Davis kupa.

“Za njega je ovo sjajna šansa da se takmiči i testira kuk. Trenirao je sa Kajl Edmundom i Džek Draperom u poslednjoj nedelji, koliko ja znam ok je.”

8 singl igrača će se takmičiti a to su: Dan Evans, Kajl Edmund, Kem Nori, Endi Marej, Džej Klark, Lijam Brodi, Džek Draper i Džejms Vard.

Turnir će skupiti najmanje 100.000 funti za dobrotvorne svrhe.

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име