marej
Endi Mari/twitter
Endi Marej istakao je da još uvijek vjeruje u sebe i da je spreman da igra tenis na najvećem nivou sa najboljim teniserima na planeti.

–” Osjećam se dobro. Ne osjećam se savršeno, ali dobro sam trenirao u proteklih mjesec dana, prilično konstantno. Trenirao sam na Vimbldonu, obavio sam nekoliko dobrih treninga. Pitanje je da li će tijelo izdržati i sada ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da li će se dogoditi ili ne, pošto sam se dobro osjećao u različitim periodima poslednjih devet mjeseci.

I dalje je igram jer volim tenis i ne vidim problem. Ne vrijeđam nikoga, niko nije povrijeđen. Volim to. Znam da i dalje mogu da se takmičim sa najboljima na svijetu. Moj nivo je i dalje dobar. Samo moje tijelo mora da izdrži, a bio sam izuzetno frustriran zbog svih problema koje sam imao. I dalje želim da se takmičim i treniram svakoga dana, da napredujem i napravim još uspomena na terenu i ostvarim još pobjeda.” – istakao je Marej.

Dodao je kako je Rodžer Federer njegov uzor jer se nakon teške operacije vratio tenisu.

–” To je za mene savršen primjer nekoga ko voli ono što radi, on voli tenis, igrao je bez publike. Vidjeti koliko je i dalje motivisan, za mene je posebno. Gledajući ga, pomislio sam da je to briljantno i mnogo sam naučio iz toga.”- zaključio je Endi Marej.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име