rodik
Mandatory Credit: Action Images / Jason Cairnduff/Andy Roddick/Reuters via Guliver image
Nije često da Endi Rodik ima i ne tako lijepe stvari da kaže za Novaka Đokovića ali opet nije ostajao nijem ni kada je trebalo da ga pohvali nakon dobrih igara.

Srbin je bio bolji od Danila Medvedeva u tri seta u finalu Australijan Opena i osvojio devetu titulu u Melburnu, a ukupno 18. Grend slem.

-” Džoker je toliko dobar. Tokom godina je rutinski pobjeđivao brojne sjajne tenisere na Australijan Openu. Ne postoji mjesto na terenu gdje možete da ga napadnete. To je kao da ne možete da zadate udarac bokseru koji može da vas nokautira objema rukama. Poštovanje.” – napisao je Rodik na Twitteru.

Na komentar da je ranije uvijek bio korektan u komentarima ali da se to promijenilo, Rodik je odgovorio:

-” Uvijek govorim onako kako je. Pronađite mi jedan primjer da nisam ukazao Novaku poštovanje za nešto što je uradio na terenu. Imam pravo da se ne slažem sa nekim stvarima van terena ali u potpunosti poštujem njegovu igru. On je nestvaran.”

18 KOMENTARI

  1. Rodik mi je uvijek interesantan. Šta misli to i kaže, nije bilo prijatno kada je pred njihov meč na USO napao Novaka pod uticajem Robreda ali to je Rodik

  2. Kažu za Rodika i da se oženio tako što je agenta zamolio da ga upozna sa dotičnom damom, umjesto to sam da uradi. Meni simpatičan lik. 😂😂😂😂

  3. I treba da mu cestita, ali ne onda kada najbolji pobjedi…lako je tada dizat nekog u nebesa zato sto jel, to tako mora… Treba bit uz nekog i u dobru i u zlu, samo to se racuna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име