Federer
foto: Twitter
Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović pričao je o Novaku Đokoviću i Rodžer Federeru i njihovom dugogodišnjem rivalstvu.

-” Razlika između Rodžera i Novaka se ogleda u jednoj stvari. Federer ima barbika izgled. On je uvek savršen, igra savršeno, zato ljudi komentarišu njegovu eleganciju, igra lijepo. On kad je na terenu to izgleda kao balet. Ali, da li taj baletan uživa u svom baletu ili on to kreira da bi se drugima dopao? To je velika razlika između njega i Novaka.

Federer troši ogromnu količinu energije u razmišljanju i razgovaranju da bi se dopao drugima. Novak je šeprtlja, može da kaže šta hoće, a onda da se cijeli svijet sruši na njega zato što je pomogao Italijanima, Japancima ili je rekao bravo Hrvatima kada su igrali Svetsko prvenstvo u fudbalu.” – istakao je Bogdan i dodao:

-” Uvijek su to isti likovi na turnirima koji prozivaju Novaka. Oni su tu namjerno stavljeni, a prije meča su se prilično napili piva da bi lakše odradili posao. Novak zna sve te likove. Oni ih ponekad promijene, ali sve su to isti provokatori. Vrlo interesantno, rijetko isprovociraju Rafu, a nikada Rodžera. Ali, Novaka redovno! Vidio sam ja te likove, znam ih, borimo se sa tim godinama, ali Novak nema problema sa tim.”

4 KOMENTARI

  1. E ovaj Obrad da se uhvati sa Srdjanom pod ruku pa da guslaju protiv Federera i crnog zapada do jutra pa i do sjutra. Kakav je to mentalni sklop zavladao Srbijom, Boze! Sve teoreticar do teoreticara, zavjera do zavjere…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име