federer
Meridianbet: Roger Federer
Nakon dugo vremena oglasio se švajcarski teniser Rodžer Federer. On je iznenadio sve sa pričom da bi već početkom 2021. mogli da ga vidimo na terenu.

-” Nadam se da bih sledeće godine u januaru mogao da se vratim tenisu. Osjećam se dobro, zdrav sam, svi u mojoj porodici su zdravi.” – rekao je Federer i osvrnuo se na oporavak koljena:

-” Dobrog sam duha. Osjećam napredak. Možda ne iz dana u dan ali iz nedelje u nedelju svakako. Dobar je napredak. Bio sam na teniskom terenu prije par dana, prvi put nakon februara. Ohrabrujuće je, radim koliko mogu ili koliko mi koljeno dozvoljava. Ali, dobrog sam duha, to je važno.”

Priznao je takođe da neće tako skoro u penziju i spreman je još da igra.

-” Ništa se nije promijenilo, još uvek se borim za moj povratak, želim da se vratim na teniski teren. Volio bih da još igram protiv legendi ovog sporta i najboljih igrača. Osjećam da je još ostalo nečega u meni, definitivno neću napustiti tenis. Zabavno je biti filantropista, teniski igrač, sve to u isto vreme. Sve je to iskustvo za sebe, ali neću se penzionisati još uvijek “.- zaključio je Federer.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име