Krajinović
Filip Krajinović/twitter
Filipa Krajinovića jako je pogodilo to kako se Stefanos Cicipas ponašao tokom meča. Srbin je savladao Grka posle velikog preokreta u Hamburgu.

-” Mislim da se Stefanos nije lijepo ponašao na terenu. Ne znam zbog čega se tako ponašao. Uvijek sam mislio da je Stefanos dobar momak i da njegovu igru karakteriše fer-plej, ali to kako se sada ponašao bilo je vrlo čudno. Svi smo vidjeli šta je radio na terenu. Otišao je u toalet posle izgubljenog drugog seta od 6:1 i zadržao se tamo deset minuta.”- rekao je Krajinović i nastavio:

-” Tokom poena je pričao, to nije bilo nimalo prijatno, uopšte. Nadam se da će se jednog dana izviniti za svoje ponašanje na ovom meču. I pored toga, nisam izgubio koncentraciju i bio sam u stanju da igram svoju igru. Ja nijesam morao tako da se ponašam. Ne želim da pretjeram sa njim, samo nijesam to očekivao od igrača kao što je Stefanos. Mogu da ga razumijem, možda je bio takav zbog pritiska koji je osjećao. Mislim da je dobar momak, nije lako izgubiti meč.”

Srbinu je ova pobjeda nad Cicipasom od velikog značaja.

-” Svakako da ova pobjeda znači mnogo, posebno jer nisam imao dobrih rezultata na šljaci ove sezone. Volim da igram na ovoj podlozi, ali nije mi išlo, izgubio sam nekoliko puta u prvom kolu. Ipak, odlučio sam da dođem ovdje i preskočim Olimpijske igre i isplatilo mi se.” – zaključio je Filip Krajinović.

U borbi za finale Filipa čeka duel protiv zemljaka Lasla Đerea.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име