goran
Goran Ivanišević

Goran Ivanišević trener Novaka Đokovića istakao je da pritisak prija Srbinu.

-” Definitivno će osjećati pritisak, ali on je tip čovjeka koji igra bolje što je više pritiska. Zato i jeste takav šampion, zato je za mene najveći u istoriji. Još prije sedam-osam godina, kada nijesam bio ni blizu njegovog tima, rekao sam da je on jedini koji može da osvoji kalendarski slem.” – počeo je Goran:

-” Ima pritisak, svi ga osjećaju. Na Vimbldonu nije odigrao sedam savršenih mečeva, ali je pobijedio. To se ne vidi pritisak zato što pobjeđuje. Ne kažem da će sigurno osvojiti titulu u Njujorku, duge su dvije nedelje, sedam mečeva. Ono što me čini srećnim je publika, jer je prošle godine bio najtužniji US Open, sa praznim tribinama. Sada je atmosfera naelektrisana.”

-” Mnogi ljudi bi pukli, rekli bi: “OK; ne znam”. Ali on? On kaže: “Samo dajte, pokazaću ko sam na terenu”. Pogledajte ga, tri slema u nizu. Već je ispisao u istoriju, a sada može to da uradi na još veći način. Nevjerovatna je osoba, može mnogo da se nauči od njega.” – dodaje Ivanišević.

-” Pitaju me kako je. Čast je, zadovoljstvo je. Ali da li je lako? Nimalo. Veoma je stresno, ali to mi se dopada. Cijeli život je stres, to tjera čovjeka da bude bolji, a kao njegov trener, naučim nešto novo svakog dana.” – zaključio je Goran.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име