goran
Tony O'Brien/Goran Ivanisevic/Reuters via Guliver image
Goran Ivanišević trener Novaka Đokovića u jednom je istakao da srpski as još uvijek nije završio sa obaranjem rekorada i da nastavlja nikad jače.

Goran je sa Novakom počeo da sarađuje 2019. godine.

–” Ako gledate National Geography…On je poput lava. Istina je da lava nikada ne vidite da pije koktel. On je žedan krvi. Želi da vas pobijedi, pojede. Tako i Novak, on želi da pobijedi, takav je na terenu. Kada izađe da igra, ako mu samo date prst, poješće vas. Gotovi ste! To je nevjerovatno gledati sa strane. Srećan sam što sam i ja dio te priče, iako nisam tako dugo sa njim. I da vam kažem, to sa rekordim a još nije gotovo, nastavlja se!”– istakao je Ivanišević.

Goran se prisjetio trenutka kada je prvi put video Noleta kako igra.

–” Vidio sam ga prvi put kad je imao 14,5 godina u akademiji Nikija Pilića. Radio sam tada sa Pilićem u Njemačkoj i on mi je tad rekao, slušaj, ima jedan mali iz Srbije, biće broj jedan na svijetu jednog dana. Igrao sam sa njim pomalo, možda pola sata. On mi je dao čokoladu jer mu je djelovalo da sam umoran. Otrčao je i jednostavno mi donio čokoladu. Sjećam se doga dobro i od tada pratim njegovu karijeru.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име